Wie is Studio B50?

In een ver verleden ben ik de wereld overgevlogen als KLM-stewardess. Alle werelddelen met de enorm verschillende culturen, kleuren en sfeer nam ik gretig in mij op. Ik kan mij de kleurrijke souks zo voor de geest halen en het straatbeeld van een Amerikaanse stad voel ik nog in sfeer. Mijn passie voor het gebruik van kleuren en de bijpassende sferen is hier zeker begonnen.

Later als mede-eigenaresse van Momento-Interior-Art kon ik mijn creativiteit kwijt in o.a. het restylen van meubels, advies geven over aankoop van meubels en het juiste kleurgebruik. Daarnaast schilderde ik ook nog kunst voor aan de muur.

Na zelf meerdere keren verhuisd te zijn en complete verbouwingen bedacht en mee uitgevoerd te hebben, weet ik waar mijn passie en kracht ligt.

“Je hebt mensen die graag huizen kopen, die compleet opknappen, verkopen en dan weer opnieuw beginnen. Ik behoor daar ook toe, maar ik sleepte steeds mijn hele gezin mee in de verbouwingen en verhuizingen.”

Diverse cursussen op interieur en ontwerpvlak zijn logische stappen geweest om nu voor anderen klaar te staan. Mijn gezin is trouwens heel blij dat ik de focus nu verleg.

Ik, Ingrid van den Bosch-van Keekem, ben zo Studio B50 begonnen!

Van verkoopstyling tot lichtplannen, van advies tot ontwerp, van een kleine ruimte tot een grote tuin. Voor welke leefruimte jij een oplossing zoekt, ik denk graag met je mee.

STUDIO B50 VOOR HUIS & TUIN & KANTOOR